ANN WESTIN SLÄPPER EXTRAFÖRESTÄLLNING!

JOBBIT – EN STÅUPP SHOW MED ANN WESTIN

Det är jobbigt att vara barn. Det är jobbigt att vara vuxen. Det är jobbigt att ha en militär till pappa. Speciellt när man demonstrerar mot Vietnamkriget. Det är jobbigt att vara gift. Det är jobbigt att vara ensamstående. Det är jobbigt att vara undersköterska. I synnerhet när man får lönen. Det är jobbigt att vara patient, särskilt när man haft två hjärnblödningar. Det är jobbigt att vara komiker. Det är jobbigt att vara Gaisare. Det är jobbigt att vakna av sina egna snarkningar. Framförallt på tåget. I första klass. I den tysta avdelningen.

Ann vet att det är jobbigt. Hon har genomlevt allt detta. Men det är framförallt komiskt. Ann vet det också.

Ann är något längre än en hobbit, gemytlig, jordnära, älskar god mat och trädgårdar. Följ med på Ann Westins komiska livsvandring genom ett Sverige i förändring.

Ann Westin framställer livets jobbiga saker och situationer på ett sätt som gör att publiken både kommer att skratta och rodna av igenkänning. Den tvåfaldigt vinnande humordrottningen från Göteborg bjuder generöst på sina mest personliga och privata händelser under livet med en värme som gör att man önskar att showen aldrig ska ta slut.

Det här är Anns första soloföreställning med helt nytt material som ingen tidigare sett.
Premiär 26 mars 2014 i Göteborg.

ANN WESTIN SLÄPPER EXTRAFÖRESTÄLLNING!

Två veckor till premiär och det är redan utsålt på Scalateatern i Stockholm den 2 april för Ann Westins första soloföreställning ”Jobbit”!
Biljetter finns nu till en extraföreställning den 6 april!