Katt Williams kommer till Sverige

Legendariske komikern och skådespelaren Katt Williams kommer till Sverige på sin första Europaturné!
Cincinatti-födde Katt Williams har en diger meritlista med tusentals utsålda arenor och roller i både TV-serier och långfilmer. När han nu snart firar 20-årsjubileum i branschen tar han sin senaste föreställning ”Great America Tour” och åker för första gången på Europaturné. Den ofta kontroversielle Williams garanterar sin publik en upplevelse som gör att snacket om den fortsätter långt efter att ridån gått ner.

Det går inte att ta miste på Katt Williams på scenen – den lille underhållaren med den eklektiska klädstilen som för en rapp och slagfärdig dialog med publiken. Namn som Trump och Cosby dyker upp men föreställningen är också rotad i ständigt aktuella ämnen som politik och rasism med reflektioner över det nutida politiska landskapet.

Förra året var tufft för Katt Williams med både personliga och en rad rättsliga problem. Redan 2015 tog han en lång paus från rampljuset av samma skäl, men nu är han tillbaka full av energi och redo att bege sig ut på vägarna med sin ”Great America Tour”.

Williams har en brokig bakgrund. I slutet av 80-talet när han var i tidiga tonåren lämnade han Ohio och föräldrahemmet och flyttade ensam till Florida där han arbetade som dörrförsäljare. Det dröjde inte länge innan han testade på ståupp för första gången med ett kort improviserat uppträdande. Till sin stora överraskning gjorde han succé och fick mersmak. Williams började uppträda på klubbar över hela USA och 1999 var han en etablerad komiker som uppträdde på stora arenor. När han insåg att han hade byggt en mycket lojal fanskara gjorde han övergången till film och TV. På filmsidan är Williams närmast aktuell med kommande långfilmen ”Bastards” där han spelar mot bland andra Ed Helms och Owen Williams.

Biljetter: shownight.se
Biljetterna släpps 1 september kl.09:00

Read more at https://shownight.se/katt-williams/#g3KTcFWdEiglppZZ.99