Jimmy Carr

RAW comedy och Chambers Management presenterar stolt JIMMY CARR!

En av världens största och mest omtalade komiker de senaste åren gör ett mycket efterlängtat första Sverigebesök. 

Jimmy Carr behöver nog, trots att det är hans allra första besök i Sverige, ingen närmare presentation. Superstjärna i Storbritannien och USA samt kultförklarad över hela världen.

Han har uppträtt för över 1.5 miljoner britter LIVE de senaste åren, gjort sexton säsonger av hyllade ”8 out of 10 cats”, uppträtt för kungligheter, varit på besök hos Conan O´Brian fem gånger, släppt åtta stycken LIVE-DVD och vunnit fler priser och utmärkelser än någon annan levande komiker i världen. Kort sagt – Jimmy Carr är ”one of a kind”.

Trots att Jimmy Carr har varit det kanske allra hetaste namnet inom stand-up comedy i många år så är det först nu han äntligen kommer till Sverige. Föreställningen heter ”Gagging order” och spelas den 12 april i Stockholm, Waterfront och den 13 april i Göteborg, Konserthuset.

”Det här är helt enormt roligt! Jag har försökt boka Jimmy Carr i över fem år. Minst tre gånger om året har jag tjatat på hans management i England om att få över honom till Sverige och nu händer det äntligen. Jag känner mig som ett barn på julafton!”

säger Mårten Andersson, RAW comedy.