Kevin Hart ”What Now? Tour” – Malmö Arena 29 Jan

I början av sin karriär blev Kevin Hart ofta utbuad från scenen. Trots det gav han inte upp och idag är han en av USA:s mest hyllade och framgångsrika ståuppare med över 21 miljoner följare på Twitter. Första gången Hart var i Sverige för tre år sedan sålde biljetterna till hans föreställning i Stockholm slut i ett nafs –nu är han äntligen tillbaka.

Den 26 januari nästa år kommer han till Ericsson Globe i Stockholm och den 29 januari till Malmö Arena. Biljetterna släpps den 4 september.

Mångfacetterade Kevin Hart är inte bara komiker utan även filmproducent, manusförfattare och skådespelare. Han har medverkat i filmer som ”Five Year Engagement”, ”Little Fockers”, ”Fool’s Gold”, ”The 40 Year Old Virgin”, och spelat mot skådespelare som Robert DeNiro, Ben Stiller, Kate Hudson och Jennifer Aniston.

I september 2011 släppte han filmsversionen av sin föreställning ”Laugh At My Pain” som spelade in över 7 miljoner dollar. ”Laugh At My Pain”-turnén gjorde honom samma år till den bäst säljande komikern på Ticketmaster. Han sålde ut hela Nokia Theater i Los Angeles två kvällar i rad och blev därmed den förste afroamerikan som sålt biljetter för över 1,1 miljoner dollar (ett rekord som tidigare innehades av Eddie Murphy).

2012 var han värd för MTV:s Video Music Awards innan han begav sig ut på turné igen. ”Let Me Explain”-föreställningen spelades i USA, Europa och Afrika. Biljetterna till föreställningen i Stockholm tog slut på rekordtid och i London uppträdde han inför en fullsatt O2 Arena.

 

Biljetter hittar ni här:
Stockholm Ericsson Globe: http://bit.ly/1XnQvZ8
Malmö Arena: http://bit.ly/1Ne3sBu