Tk Tycoon

Adetokunbo Adedoyin som han egentligen heter är mer känd som TK Tycoon. Den här dynamiska unga artisten har sitt eget sound där han mixtrar Elektronisk musik med Rap vilket gör honom unik.

Dessutom producerar han musik själv och har ambitioner att ta över underhållningsbranschen med sin egna stil, storslagna musik och texter. Hans röst och mångsidighet gör honom till en av branschens mest eftertraktade artister. Redan med debutlåten Guy Like ME (2009) visade han sig vara en färdigslipad internationell talang och blev nominerad till flera priser såsom “2009 International Song Writing Competition” där han landade bland topfinalisterna, likaså i “Show Me The Music” tävlingen, och han blev även finalist i 2010:s “Musicoz Music Number International Act” som är Australiens främsta musikpris.

TK Tycoons låt Eladder Anthem finns med på samlingsalbumet Lifestyle Of International Millionaires tillsammans med andra stora artist såsom AKON m.fl..

Därefter släppte han hitten Monster som är en progressive house låt som surrade på svenska danstoppen och spelades friskt runtom landet.

Singeln London 2 LA backades av DJ Sander Van Doorn som spelade hans singel på ett stort A.D.E event. Singeln hamnade på Itunes top 10 danslistan bara två dagar efter släppet och den landade även på “German DJ Dance Chart”. London 2 LA finns även med på ett samlingsalbum från Sony Music jämsides flera stora artister och har remixats av profiler som Body Bangers och Valentiniano Sanchez.

Några som TK Tycoon samarbetar med är den tyska stjärnan Lyane Leigh och vår egna Dr Alban. Den senaste singeln How I Roll är en kollaboration med Darius & Finlay och har redan gjort succé på den tyska danscenen.

TK:s egenskaper platsar honom bland de bästa av affärsmän med sin mångsidighet inom branschens beståndsdelar utan att distrahera honom från hans stora mål i livet… att skapa bra musik. På scenen är han hemma och levererar med övertygelse som inte går att ta miste på och som inte lämnar någon oberörd. Just det faktum att hans debut album fortfarande inte har en titel visar på att han inte låter sig ramas in i en konventionell fyrkant. Hans fan-bas har växt utan like och det är den internationella danscenen som fortsätter att efterfråga TK Tycoon. Den här artisten kommer inte att dra ner på farten så bäst att spänna på bältet och njuta av resan.